Resultaten voor hotel blankenberge station

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     hotel blankenberge station
 
De 10 beste goedkope hotels nabij Station Blankenberge Hotels.com.
Dankzij de uitgebreide kaartweergave van Hotels.com kun je eenvoudig de hotels zien die het dichtst bij het station liggen, net als enige bezienswaardigheden en stations. Filter de resultaten daarnaast om je te helpen de beste keuze te maken voor een hotel nabij Station Blankenberge.
Hotel Mercure Blankenberge Station België Blankenberge Booking.com.
Overnachtingsmogelijkheden in Blankenberge. Hotels met parkeren in Blankenberge. Bekijk alle gastbeoordelingen voor Hotel Mercure Blankenberge Station. Nieuwste beoordelingen voor Hotel Mercure Blankenberge Station. Het beste van Blankenberge Klik hier om meer accommodaties in de buurt van populaire bezienswaardigheden in Blankenberge te bekijken.
Hotel Mercure Blankenberge Station Blankenberge, België foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
Mooie kamer, hoewel de kamer aan de achterzijde station Blankenberge van het hotel lag, kon je niets horen van de aankomende of vertrekkende treinen. De minibar was inbegrepen in de prijs van de superior kamer en ook het hondje mocht mee kleine honden.
Mercure Blankenberge 4 Blankenberge, België. Icon_mail. icon_call_center. icon_aide_en-ligne.
Je loopt vanuit het hotel bijvoorbeeld zo naar de attractie Sealife Blankenberge. Het strand is binnen handbereik en ligt op vijfhonderd meter afstand. Je kunt ook gemakkelijk naar de Belgium Pier wandelen of het Leopold III plein bezoeken. Het station bevindt zich praktisch naast het hotel, zodat een uitstapje met de kusttram naar bijvoorbeeld Brugge ook gemakkelijk kan worden gemaakt.
Reserveer uw verblijf.
Mercure Hotel Blankenberge.
Investeer in Hotel Mercure Blankenberge. 4-sterren hotel in het hart van Blankenberge. Ik wil meer info. Op 15 juni 2017 werd hotel Mercure Blankenberge feestelijk geopend. Profiteer nu mee! Of wilt u een kamer boeken? Welkom in hotel Mercure te Blankenberge.
Hotel Mercure Blankenberge, Belgische Kust en Brugs Ommeland TUI.
Gratis verblijf t.e.m. aan het gezellige Leopold III-plein in hartje Blankenberge, naast het nieuwe station. Je wandelt zo de Kerkstraat in met zijn vele winkels en bereikt na slechts 400 m het beroemde zandstrand. Brugge bereik je per trein in slechts 10 minuten, de kusttram stopt voor het hotel.
Hotel Mercure Blankenberge Station in Blankenberge België 9.0 vakantie reviews Zoover.
Hotel Mercure Blankenberge Station scoort een 90, uit 10, op basis van 4 reviews. Acties voor Hotel Mercure Blankenberge Station. Review toevoegen Foto's' toevoegen Video's' toevoegen Accommodatie toevoegen Bezienswaardigheid toevoegen Acco informatie toevoegen Print reviews RSS feed. Bezienswaardigheden in Blankenberge.
Hotel Hotel Mercure Blankenberge Station, Blankenberge trivago.be. trivago. trivago.
Terug naar lijst. Over Hotel Mercure Blankenberge Station. Value Stay Blankenberge City Centre ligt op minder dan 5 minuten lopen van het zandstrand en biedt functionele accommodatie op een centrale locatie in Blankenberge. Het treinstation en het voornaamste winkelgebied vindt u op 50 meter afstand.

Contacteer ons