Zoeken naar paradisio zoo

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     paradisio zoo
 
Pairi Daiza.
Bovendien ligt het geheel in een prachtig decor zoals de Chinese tuinen of de Indonesische tuin, die zeker en vast indruk zullen maken. In de beginperiode was Paradisio eerder een vogelpark, maar momenteel biedt het park naast een enorme waaier aan vogels ook verschillende reptielen, prachtige vissoorten en vele andere dieren. Zeer leuk zijn uiteraard de zeeleeuwen in het park, de avontuurlijke bruggen, het nijlpaardenverblijf, de giraffen, de olifanten of de vleermuizen die in de ruïnes zijn terug te vinden. Daarnaast zijn er ook allerlei speelse diertjes, zoals de verschillende apen, die op hun apeneiland zitten, en waarbij de bezoeker werkelijk oog in oog kan komen. Ook stokstaartjes en de dwergotters zijn bijzonder populair. Voor de kinderen zijn er overigens diverse speelmogelijkheden. Bovendien ben je nooit te oud om ook in de kinderboerderij eens een kijkje te nemen. Parc Pairi Daiza is gesitueerd tussen Mons en Ath. Zamperla levert aan OWA Theme Park. KCC ontwerpt het grootste FEC in Rusland. Dawson Duel in Bellewaerde. Entertainmentprogramma 2017 Julianatoren bekend. Slagharen investeert 14 miljoen euro. NeuroGen in Walibi Holland. UfO restaurant in Rotterdam. Bobbejaanland viert 40 jaar Cowboy Town. Breedlipneushoorn geboren in Burgers Zoo.
Tarieven en info Pairi Daiza.
Pairi Daiza heeft een aangepast aanbod voor elke bezoeker! Of u nu Pairi Daiza alleen, met uw gezin, met vrienden, in groep, met uw school of uw bedrijf bezoekt, er is een formule die beantwoordt aan ieders wensen en behoeften.:
Dierenpark Pairi Daiza, unieke dierentuin in België.
Pairi Daiza is de enige zoo in België waar je 2 reuzenpanda's' kan ontdekken. Dit dierenpark biedt je een onvergetelijke wereldreis voor het hele gezin. Het dierenpark Pairi Daiza verwelkomt je in Brugelette, tussen Mons en Ath, op 45 minuten van Valenciennes en Maubeuge en op slechts 1 uur van Rijsel.
Dierenkop olifant, Zoo Elephant blauw, blue. decoratie ref. G-279300 Paradisio.
Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop. olifant, Zoo Elephant. De lieve dierenhoofden van KidsDepot vrolijken iedere wand op! Kies uit één van de dierenhoofden en maak jouw kindje blij met een lief vriendje aan de wand. 14 dagen bedenktermijn.
Home pagina Pairi Daiza.
Waterlelie bloem Waterlelie bloem van de Bloementempel De rijstvelden van Ganesha De rijstvelden van Ganesha met hun exotische planten De Ogoh Ogoh Viering Indonesiërs komen om Ogoh Ogoh vieren in Pairi Daiza De rijstvelden van Ganesha Rijstvelden en de Grote Trap Ogoh Ogoh De Indonesische dansen tijdens het Festival Ogoh Ogoh De olifanten wandeling De dagelijkse wandeling van de olifanten De zilverreiger De zilverreiger landt vaak op de kusten van onze rijstvelden De water buffels Water buffels houden om zich te verdiepen in de waters van onze rijstvelden Het kabinet van Dokter Yu De Gara Ruffa vissen reinigen de voeten.
Pairi Daiza Wikipedia.
Parc Paradisio Pairi Daiza: nouveau site et nouveaux projets. ParcPlaza.be 6 april 2010. Geraadpleegd op 13 augustus 2012. Chinese reuzenpanda's' komen in lente naar Pairi Daiza deredactie.be, 11 september 2013. Pairi Daiza stoot Antwerpse Zoo van de troon, hln.be, 10 januari 2013.
Dierenkop eenhoorn, Zoo Unicorn groen. decoratie ref. G-328944 Paradisio.
Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop. eenhoorn, Zoo Unicorn. De lieve dierenhoofden van KidsDepot vrolijken iedere wand op! Kies uit één van de dierenhoofden en maak jouw kindje blij met een lief vriendje aan de wand. 14 dagen bedenktermijn.
Trolley reiskoffer, Zoo Kids Rolling Luggage multikleur, collectie: Ladybug Livie. ref. I-204120 Paradisio.
Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop. reiskoffer, Zoo Kids Rolling Luggage. multikleur, collectie: Ladybug Livie. Deze Zoo trolley vriendjes rollen vrolijk overal mee met je kleuter: op reis met het vliegtuig, of een weekendje oma. Fun én functioneel!
Park Paradisio wordt Pairi Daiza Reizen HLN.
In" zestien seizoenen tijd is het park geëvolueerd van een eenvoudige vogeltuin tot een echte zoo van de toekomst, zei Domb. De naam Paradisio werd verder meer en meer gebruikt voor uiteenlopende activiteiten. De directie ging daarom op zoek naar een nieuwe naam.

Contacteer ons